Unicorn ICS garandeert de oplossing
voor uw reinigingsvraagstuk

Wij gaan verder waar andere stoppen. Van Straalcabines tot aan Sproeiwassen.
Unicorn heeft het voor u.

wasmachine

sproeiwassen Sproeiwassen

De sproeiwasmachines van Magido reinigen door een combinatie van waterdruk, temperatuur, reinigingsmiddel en een optimaal sproeipatroon. Het water uit meerdere sproeiarmen dringt door tot de meest onbereikbare plaatsen.

ultrasoon-lijn2

ULTRASOON Ultrasoon

Waar handmatig reinigen of zelfs sproeiontvetten niet het gewenste resultaat biedt, kan ultrasoon reinigen een oplossing zijn. Dit proces reinigt tot in het kleinste detail op basis van geluidsgolven, temperatuur en chemie.

stralen-3

straalcabine.pngStralen

Droogstralen is een techniek die geschikt is voor efficiënt ontroesten, polijsten en reinigen, op een tijdbesparende en efficiënte wijze. Vanwege de compacte uitvoering zijn deze cabines zelfs op kleine werkplekken te plaatsen.

dampontvetten

Dampontvetten Dampontvetten

Dampontvetten is een methode van solventreiniging waarbij het oplosmiddel continu wordt gezuiverd door destillatie. De koude verontreinigde onderdelen worden in de damp van het solvent gebracht, waardoor dit solvent als vloeistof op het onderdeel condenseert en bij het afvloeien de vervuiling meeneemt.

Pure zuiverheid, reinheid en kracht

Unicorn vertegenwoordigt zo’n 19 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van industriële reiniging. Deze expertise garandeert u de meest optimale oplossing voor elk reinigingsprobleem. Altijd op basis van maatwerk, dus exact naar uw wens.

Wij kunnen elk
reinigingsprobleem aan

Bent u op zoek naar een straalcabine, ultrasoon reiniger, dampontvetter, sproeiwasmachine, glasparel, aluminiumoxide, plastic straalmiddel, diverse zeepen, reinigingsmiddelen of onderdelen dan ben u bij Unicorn op het juiste adres.

Wat kan Unicorn nog meer voor u betekenen:

  • Natstralen
  • Stoomreinigen
  • Water behandeling
unicornmachines

Onze klanten

Wij gaan verder waar andere stoppen. Van Straalcabine’s tot aan Sproeiwassen.
Unicorn heeft het voor u.

Industriële reiniging nodig?

Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

Start typing and press Enter to search